Tramp želi da zid prema Meksiku bude providan i solaran

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp želi da zid prema Meksiku bude providan i solaran

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da želi da zid na granici sa Meksikom bude providan i da na njemu budu postavljeni solarni paneli, prenose američki mediji.

Objašnjavajući svoje zamisli o izgledu zida, Tramp je novinarima rekao da se ne šali kada govori o solarnim panelima, jer bi to moglo potencijalno da pokrije deo troškova, prenosi CNBC.

Govoreći o potrebi da zid bude proziran, američki predsednik je objasnio da se mora videti šta se događa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa druge strane.

"Daću vam jedan primer. Koliko god to zvuči strašno, kada recimo bacaju velike džakove droge preko zida, i ako se sa druge strane nalaze ljudi, a vi ih ne vidite - onda vam na glavu padne džak težak 80 kilograma i gotovi ste. Zato je neophodno da može da se vidi kroz zid, koliko god to čudno zvuči. Ali zato imamo neke odlične dizajne", pojasnio je Tramp.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp želi da zid prema Meksiku bude providan i solaran

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2017

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da želi da zid na granici sa Meksikom bude providan i da na njemu budu postavljeni solarni paneli, prenose američki mediji...Objašnjavajući svoje zamisli o izgledu zida, Tramp je novinarima rekao da se ne šali kada govori o solarnim panelima,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.