Tramp vodi ispred Bajdena u pet država

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 00:48

Tramp vodi ispred Bajdena u pet država

Bivši američki predsednik Donald Tramp prema poslednjim anketama vodi ispred aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena u pet država uoči predsedničkih izbora 2024.

Očekuje se da će demokrate dati svoju podršku Bajdenu kao aktuelnom predsedniku koji će se boriti za drugi mandat.

Najnovije ankete Njujork tajmsa i Sijena koledža, objavljene danas, pokazuju da Tramp prednjači ispred Bajdena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 10 bodova u Nevadi, šest u Džordžiji, pet u Arizoni, pet u Mičigenu i četiri u Pensilvaniji.

Bajden je pobedio Trampa samo u jednoj od država obuhvaćenih anketom, Viskonsinu, prenosi Ju-Es-Ej tudej. Istraživanje je pokazalo da Bajdenova popularnost među grupama glasača koji su podržali njegovu pobedu, kao što su birači mlađi od 30 godina, opada.

Anketa Njujork tajmsa i Sijena koledža sprovedena je od 22. oktobra do 3. novembra i obuhvata odgovore 3.662 registrovana birača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp vodi ispred Bajdena u pet država uoči predsedničkih izbora: Objavljeni rezultati anketa

Izvor: Blic, 06.Nov.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp prema poslednjim anketama vodi ispred aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena u pet država uoči predsedničkih izbora 2024.

Nastavak na Blic...

Anketa: Donald Tramp vodi ispred Bajdena u pet država uoči predsedničkih izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp prema poslednjim anketama vodi ispred aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena u pet država uoči predsedničkih izbora 2024. Očekuje se da će demokrate dati podršku Bajdenu kao aktuelnom predsedniku koji će se boriti za drugi mandat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tramp pred sudom u Njujorku: Svađa sa sudijom i napadi na tužiteljku

Izvor: VOA, 06.Nov.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp svedočio je pred sudom u Njujorku, u procesu koji se vodi protiv njega zbog lažiranja vrednosti imovine, što bi moglo da naškodi njegovom biznisu sa nekretninama. Tramp se žalio na nefer tretman, a sudija je zbog njegovih izjava u jednom trenutku zapretio...

Nastavak na VOA...

Bajden gubi podršku

Izvor: B92, 06.Nov.2023

Prema rezultatima najnovije ankete, značajno je opala podrška američkom predsedniku Džozefu Bajdenu među muslimanskim demokratama u Mičigenu...To je ključna demografska grupa koja je velikom većinom podržala Bajdena 2020. godine...Anketa, koju je sprovela je kompanija "Lake Research Partners",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.