Tramp upozorio: SAD preti sudbina Sovjetskog Saveza

Izvor: B92, 27.Jul.2022, 14:51

Tramp upozorio: "SAD preti sudbina Sovjetskog Saveza"

Glavna pretnja SAD dolazi iznutra, zbog čega zemlja može da ponovi sudbinu SSSR-a, Venecuele ili Kube, izjavio je bivši predsednik SAD Donald Tramp.

Prema njegovim rečima, u Sjedinjenim Američkim Državama se nagomilalo mnogo problema, među kojima i porast kriminala, korupcija u obrazovnom sistemu, birokratija, visoka inflacija i priliv migranata.

Tramp je obećao da će nastaviti političku aktivnost, bez obzira na napore korumpiranog državnog aparata da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga u tome spreči.

"Ako se ja ovim ne budem bavio, naša nacija će biti osuđena na to da postane još jedna Venecuela ili Sovjetski Savez. Krećemo se u tom pravcu ili ka tome da se pretvorimo u Kubu velikih razmera“, rekao je Tramp.

Izlaganje na forumu u Vašingtonu je prva pojava bivšeg predsednika SAD u glavnom gradu Amerike nakon predsedničkog mandata. On je i ranije kritikovao rad administracije Džozefa Bajdena.

Između ostalog, Tramp je rekao da je politika prema Ukrajini ludost i izjavio da ona može da dovede do rata svetskih razmera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.