Tramp upozorava na GRAĐANSKI RAT! Traži susret sa uzbunjivačem

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp upozorava na GRAĐANSKI RAT! Traži susret sa uzbunjivačem

Američki predsednik Donald Tramp upozorio je da bi njegov opoziv mogao da izazove drugi građanski rat u SAD, citirajući izjavu evangelističkog pastora Roberta Džefrisa.

Džefris je dodao da bi zemlja, impičmentom predsednika, mogla da bude nepovratno slomljena i da se nikada ne bi oporavila.

....If the Democrats are successful in removing the President from office (which they will never be), it >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << will cause a Civil War like fracture in this Nation from which our Country will never heal.” Pastor Robert Jeffress, @FoxNews

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 30, 2019

Tramp je u seriji ljutitih tvitova napisao da, kao i svaki američki državljanin, zaslužuje da se suoči sa onim ko ga optužuje, pogotovo, kako je naveo, zato što je uzbunjivač predstavio savršen razgovor sa inostranim liderom na potpuno "netačan i prevarantski" način.

On je dodao da ne želi da se sastane samo sa uzbunjivačem "koji je izneo informacije iz druge i treće ruke", već i sa osobom "koja mu je nezakonito dala te većim delom netačne informacije".

- Da li je ta osoba špijunirala predsednika SAD? To će imati velike posledice - napisao je Tramp.

On je istakao da želi da predsedavajući Odbora za obaveštajne poslove Predstavničkog doma kongresa Adam Šif bude ispitan na najvišem nivou zbog "prevare i izdaje".

We had no choice but to move forward with an impeachment inquiry,

And our focus will be on the president’s fundamental breach of his oath office.

Coercing a foreign nation to interfere in our election is never ok,

No matter what the president and his defenders say. pic.twitter.com/sYPWAL75mm

— Adam Schiff (@RepAdamSchiff) September 29, 2019

- Njegove laži iznete su na najbezobrazniji i najgrozniji način koji je ikada viđen u Kongresu. On je napisao i pročitao užasne stvari, a onda rekao da ih je izgovorio predsednik - naveo je Tramp.

Šif je juče izjavio da je američki Kongres odlučan u nameri da dobije pristup razgovorima Trampa s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i drugim svetskim liderima i dodao je da je Kongres zabrinut da postoji mogućnost da je Tramp ugrozio nacionalnu bezbednost SAD.

We’ll conduct a complete investigation to hold this president accountable.

But what we’ve already seen in his call is damning.

Trump tried to coerce a foreign leader to make up dirt on his opponent and interfere in our election.

Violating his oath and undermining our security. pic.twitter.com/iHTXPw9zmI

— Adam Schiff (@RepAdamSchiff) September 29, 2019

Posle dojave anonimnog uzbunjivača iz obaveštajnih krugova, demokrate u Predstavničkom domu Kongresa pokrenule su proceduru opoziva.

Demokrate navode da je Tramp zloupotrebio položaj i od ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog tražio političku uslugu - da istraži poslovanje u Ukrajini sina njegovog potencijalnog protivkandidata iz redova demokrata Džozefa Bajdena.

TEMPIRANA BOMBA! Dve zemlje, ogromna mržnja i GOMILA NUKLEARNIH BOMBI: Da li će na ovom mestu izbiti Treći svetski rat? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.