Tramp ubeđen da je jedini kandidat koji može da pobedi Bajdena

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 23:04

Tramp ubeđen da je jedini kandidat koji može da pobedi Bajdena

Vašington -- Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je na skupu u Ajovi da je on jedini republikanski kandidat koji može da pobedi aktuelnog predsednika Bajdena.

Tramp je učestvovao na predizbornom skupu republikanaca sa svojim glavnim rivalom Ronom Desantisom i nekoliko drugih kandidata stranke u trci za predsednika 2024.

Ostali republikanski kandidati uglavnom su rezervisali svoje najoštrije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kritike za Bajdena i Demokratsku stranku za koju su tvrdili da je izgubila vezu sa mejnstrim Amerikom, objavio je "Skaj njuz".

"Vreme za izgovore je prošlo. Moramo da završimo posao", rekao je Desantis pred oko 1.200 članova i aktivista Republikanske stranke, navodeći da će završiti posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.