Tramp u potrazi: Bolton novi savetnik za nacionalnu bezbenost? (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Feb.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp u potrazi: Bolton novi savetnik za nacionalnu bezbenost? (FOTO)

Predsednik Amerike Donald Tramp u potrazi je za novim savetnikom za nacionalnu bezbednost, a kao mogući kandidati spominju se bivši američki ambasador u UN Džon Bolton i general H.R. Mekmaster.

Neimenovani zvaničnik Trampove administracije kazao je da će oba sastanka biti održana tokom ovog vikenda u predsednikovom privatnom klubu na jugu Floride, saopštila je danas Bela Kuća.

Džon Bolton >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Agencija navodi da se Tramp trudi da popuni mesto koje je ostalo upražnjeno prošlonedeljnom ostavkom njegovog dosadašnjeg savetnika za nacionalnu bezbednost Majkla Flina.

Navodi se da je Tramp izrazio interesovanje i za angažovanje bivšeg direktora CIA Dejvida Petreusa, ali sa njim nije obavio razgovor otkad je Flin prisiljen na

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI RAZGOVORI Bivši ambasador u UN novi Trampov savetnik za bezbednost?

Izvor: Blic, 18.Feb.2017

Američki predsednik Donald Tramp će sutra razgovarati sa kandidatima za mesto savetnika za nacionalnu bezbednost, među kojima je i bivši američki ambasador u UN Džon Bolton, saopštio je portparol Bele kuće...Kako se navodi, među kandidatima su i Robert Keslen, Kit Kelog i general H.R. Mekmaster,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.