Tramp u akcionom klipu: Kao Tom Kruz u “Top ganu” obara ruski avion CNN-a (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp u akcionom klipu: Kao Tom Kruz u “Top ganu” obara ruski avion CNN-a (VIDEO)

Donald Tramp mlađi objavio je montirani snimak na kojem se vidi kako njegov otac, predsednik SAD Donald Tramp, obara ruski borbeni avion na kojem stoji logo "Si-En-Ena", prenosi AP.

Trampov najmlađi sin na Tviteru je postavio klip iz vojnog trilera iz 1986. "Top gan" u kojem je lice šefa Bele kuće postavljeno preko lica glavnog lika koji igra Tom Kruz, a koji na tom snimku obara ruski mlaznjak na kojem stoji logo ove američke televizijske mreže.

Pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tom Tramp u klipu ponavlja reči "Otpušten si", po kojima je postao čuven u rijaliti šou programu "Šegrt", pre nego što ispali raketu.

- Jedan od najboljih koje sam video - napisao je Tramp mlađi ispod snimka, čiji izvor nije naveden

One of the best I've seen. https://t.co/rqCplijJ57

— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) July 8, 2017

Ranije ovog meseca američki predsednik je tvitovao montirani klip iz borbe kečera na kojem je prikazan kako udara čoveka čije lice prekriva logo "Si-En-Ena", što je brzo postao Tramp tvit koji je najviše puta šerovan.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp oborio "ruski avion CNN-a"

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2017

VAŠINGTON - Donald Tramp mlađi objavio je montirani snimak na kojem se vidi kako njegov otac, predsjednik SAD Donald Tramp, obara ruski borbeni avion na kojem stoji logo CNN-a, prenosi AP...Trampov sin je na Tviteru i Instagramu je postavio klip iz vojnog trilera iz 1986. godine "Topgan" u kojem je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.