Izvor: Radio 021, 13.Avg.2020, 19:25

Tramp traži više vode za pranje kose

Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je nedavno pritisak vode u kupatilima u SAD, navodeći da po deset do 15 puta mora da ispira kosu.

Nakon toga, američka administracija predložila je da se olakšaju standardi po ovom pitanju.

Tramp je kako, pišu strani mediji, pre meseca dana u Beloj kući rekao da iz tuševa izlazi nedovoljno vode.

"Stignete u novu kuću, otvorite slavinu i nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vode. Ako ste kao ja, ne mozete da operete lepo kosu. Treba da se pere deset ili 15 puta, umesto samo jednom. I šta radite? Tuširate se duže? Jer moja kosa… ne znam za vas, ali moja kosa mora da bude savršena", rekao je on.

Kako navodi CNN, američka vlada predložila je sada novi standard kako bi se omogućio jači protok vode u tuševima. Ministarstvo energetike iznelo je predlog da se podigne granica sa maksimalnih oko 9,5 litara u minutu, kako je bilo određeno zakonom iz 1992, uvedenim u cilju štednje vode.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.