Tramp traži intervenciju Vrhovnog suda zbog zaplenjene poverljive dokumentacije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Okt.2022, 22:33

Tramp traži intervenciju Vrhovnog suda zbog zaplenjene poverljive dokumentacije

Bivši predsednik SAD Donald Tramp (Trump) zatražio je od Vrhovnog suda da interveniše u njegovoj borbi sa Ministarstvom pravde zbog poverljivih dokumenata zaplenjenih iz njegovog doma na Floridi u okviru krivične istrage o njegovom rukovanju vladinim dosijeima. Tramp je podneo hitan zahtev tražeći od sudija da blokiraju deo presude nižeg suda koja je sprečila nezavisnog arbitra kojeg je Tramp zatražio da proveri više od 100 dokumenata označenih kao poverljivih. Ti dokumenti su bili među...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tramp zatražio od Vrhovnog suda da interveniše u sporu oko materijala koje je FBI zaplenio sa njegovog imanja

Izvor: Danas, 04.Okt.2022

Bivši američki predsednik Donald Tramp zatražio je danas od Vrhovnog suda da interveniše u sporu oko materijala označenih kao poverljivi, koje je FBI zaplenio sa njegovog imanja u Mar-a-Lagu ovog leta, objavila je televizija CNN.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.