Tramp stigao u sud u Majamiju: Nadam se da cela Amerika gleda

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 19:25

Tramp stigao u sud u Majamiju: Nadam se da cela Amerika gleda

Bivši američki predsednik Donald Tramp stigao je u Majami na procesu zbog optužbi za krivična dela koja uključuju nezakonito čuvanje poverljivih dokumenata.

Sud u Majamiju je u stanju pripravnosti uoči Trampovog dolaska, a kako navodi Ej-Bi-Si njuz, ne očekuje se da će bivšem predsedniku ruke biti vezane lisicama, niti da će morati da isprazni džepove kada bude ulazio u zgradu suda.

Tramp je poručio da je nevin i da će nastaviti svoju kampanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za predsedničke izbore 2024.

"Nadam se da cela zemlja gleda šta radikalna levica radi Americi", napisao je Tramp na svojoj mreži Trut Sošl, pre nego što je privatnim avionom na kome je velikim slovima ispisano njegovo prezime, odleteo za Floridu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.