Izvor: 011vodič.com, 05.Nov.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp spreman da zaključi novi sporazum

SAD žele da zaključe novi sporazum o kontroli nad naoružanjem sa Rusijom, Kinom i, moguće, još sa nekim državama, saopštio je novinarima američki predsednik Donald Tramp u Beloj kući.

„Međutim, mi sada želimo veliki sporazum sa Rusijom i Kinom u sferi kontrole nad naoružanjem, a možda, i još sa nekim drugim (državama)“, rekao je Tramp.
On je komentarisao i predstojeće, početkom 2021. godine, isticanje roka važenja Sporazuma o merama za dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << smanjenje i ogranićenje strateškog ofanzivnog naoružanja (START-3).
„Na kontroli naoružanja sada radimo sa radimo sa Kinom i Rusijom. Čini mi se da bi te države želele da to urade (zaključe novi sporazum u oblasti kontrole nad naoružanjem), posebno kada se tiče nuklearnog oružja“, smatra šef američke administracije.
Na pitanje, da li Vašington želi da produži START, američki predsednik nije odgovorio.

The post Tramp spreman da zaključi novi sporazum appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tramp: Želimo veliki sporazum sa Rusijom i Kinom u sferi kontrole nad naoružanjem

Izvor: Vostok.rs, 05.Nov.2019

SAD žele da zaključe novi sporazum o kontroli nad naoružanjem sa Rusijom, Kinom i, moguće, još sa nekim državama, saopštio je novinarima američki predsednik Donald Tramp u Beloj kući. „Međutim, mi sada želimo veliki sporazum sa Rusijom i Kinom u sferi kontrole nad naoružanjem, a možda,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.