Tramp šokiran: Novinari treba da rade bez straha da će biti napadnuti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp šokiran: Novinari treba da rade bez straha da će biti napadnuti!

Saučešće porodicama

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je ubistvo pet novinara lokalnog lista u Merilendu šokiralo naciju.

Pročitajte i:

- Novinari, kao i svi Amerikanci ne smeju da se plaše da će biti nasilno napadnuti dok obavljaju svoj posao - rekao je Tramp.

On je uputio saučešće porodicama žrtava rekavši da "nema reči da se izrazi tuga", prenosi AP.

Pet osoba je ubijeno, a nekoliko ranjeno u pucnjavi u zgradi redakcije lokalnog lista "Kapital gazet" u Anapolisu, glavnom gradu Merilenda.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tramp: Novinari i svi Amerikanci ne treba da se plaše dok obavljaju svoj posao

Izvor: Beta, 29.Jun.2018

Američki predsednik Donald Tramp izrazio je danas, što je neuobičajeno za njega, podršku novinarima posle oružanog napada u prostorijama lista "Kapital" u Anapolisu, u kojem je život izgubilo pet osoba, prenela je agencija AP.Tramp je u Beloj kući rekao da "novinari, kao i svi Amerikanci, treba...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.