Tramp smenio menadžera svog izbornog tima

Izvor: B92, 16.Jul.2020, 08:39

Tramp smenio menadžera svog izbornog tima

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp smenio je menadžera u svom izbornom timu Breda Parskejla.

Parskejl je hirovit i kontroverzi stručnjaka koji je rukovodio izbornim timom u poslednje dve godije, naveo je londonski Gardijan.

Paskejla će na mestu menadžera kampanje zamenti Bil Sipijen, njegov dosadašnji saradnik i zamenik, saopštio je Tramp na svom Tviter nalogu.

Parskejl se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našao na udaru kritika u Trampovom najbližem okruženju jer je propustio priliku da uspešno organizuje masovno okupljanje stotine hiljada pristalica u Tulsi.

Predsednikova ćerka Ivanka i njen suprug Džered Kušner izrekli su oštre kritike na njegov račun jer se na skupu pojavilo samo 6.000 ljudi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.