Tramp se zapitao: Zašto bih sam sebe pomilovao kad nisam uradio ništa loše? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp se zapitao: Zašto bih sam sebe pomilovao kad nisam uradio ništa loše? (FOTO)

Veliki pritisci na predsednika SAD

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nije uradio ništa loše, ali da ima zakonsko pravo da pomiluje sebe ukoliko se dokaže da se mešao u istragu o ruskom mešanju u američke izbore 2016. godine.

Pročitajte i:

- Kako se naveli brojni pravnici, ja imam apsolutno pravo da pomilujem sebe, ali zašto bih to uradio kada nisam uradio ništa loše? - napisao je Tramp na svom "Tviter" nalogu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Trampov advokat Rudi Ðulijani izjavio je u nedelju da Tramp možda ima pravo da pomiluje sebe, ali da ne bi bilo mudro da ga iskoristi.

As has been stated by numerous legal scholars, I have the absolute right to PARDON myself, but why would I do that when I have done nothing wrong? In the meantime, the never ending Witch Hunt, led by 13 very Angry and Conflicted Democrats (& others) continues into the mid-terms!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 4, 2018

Ðulijani je rekao da bi tako nešto bilo nezamislivo i da bi verovatno odmah pokrenulo proceduru opoziva predsednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.