Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp s prvom damom pratio putovanje Deda Mraza

Predsednik SAD Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp na Badnje veče su razgovarali telefonom sa decom koju je zanimalo kada će Deda Mraz posetiti njihove domove.

U razgovoru sa sedmogodišnjim Kolmanom, predsednik je upitao dečaka da li veruje u Deda Mraza, slušao je na trenutak odgovor a zatim rekao: "Sa sedam godina to i nije tako važno, zar ne?"

Predsednik je zatim nastavio da sluša šta o tome misli dečak, nasmejao se i poručio mu da samo nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da uživa.

Predsednik i prva dama SAD su razgovarali sa decom u okviru programa američke vojne komande zadužene za vazdušnu bezbednost u SAD i Kanadi (Norad - North American Aerospace Defense Command), koja svake godine prati putovanje Deda Mraza.

Tramp je tvitovao da je "praćenje Deda Mraza postala jedna od njegovih omiljenih tradicija".

Melanija Tramp je jednom detetu poručila da se Deda Mraz u tom trenutku nalazio u Sahari ali ga je uverila da će do njegovog doma stići do Božića.

Hrišćanske crkve koje vreme računaju po gregorijanskom kalendaru danas slave Božić.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP PITAO DEČAKA (7) DA LI VERUJE U DEDA MRAZA, PA ŠOKIRAO: Ma, to nije toliko bitno, zar ne? Uživaj! (FOTO)

Izvor: Kurir, 25.Dec.2018

Predsednik SAD Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp razgovarali su telefonom sa decom na katoličko Badnje veče o tome gde se tačno nalazi Deda Mraz.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.