Tramp razmišlja da objavi snimak operacije u Siriji

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp razmišlja da objavi snimak operacije u Siriji

Donald Tramp kaže da njegova administracija razmišlja da objavi video-snimak specijalne operacije u kojoj je u Siriji ubijen lider tzv. Islamske države Bagdadi.

"Razmišljamo o tome. Mogli bismo to da uradimo. Mogli bismo da objavimo određene delove operacije", rekao je Tramp novinarima u bazi Endruz, prenosi briselski Politiko.

Kako se navodi, mnogi su Trampove opise Bagdadija na jučerašnjoj konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kritikovali, kada je rekao da je lider ID umro kao "pas i kukavica", da je "plakao kao kukavica" i da je "cvilio, vrištao i plakao".

Tramp je na konferenciji još rekao i da su Bagdadi i njegovi saradnici bili "kao uplašeni štenci".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp najavio da će objaviti snimak OPERACIJE U SIRIJI

Izvor: Blic, 28.Okt.2019

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da njegova administracija razmišlja da objavi video snimak specijalne operacije u kojoj je u Siriji ubijen lider takozvane Islamske države Abu Bakr al Bagdadi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.