Izvor: Radio 021, 12.Jul.2020, 08:13

Tramp prvi put od početka pandemije stavio masku

Američki predsednik Donald Tramp u subotu se prilikom posete vojnoj bolnici prvi put pojavio s maskom na licu, koju je od početka pandemije izbegavao da nosi u javnosti.

Prilikom posete vojnicima na lečenju i bolničkom osoblju u vojnom medicinskom centru "Volter Rid" u Betshedi Tramp se prvi put pojavio prekrivenog lica otkad je virus Covid-19 ranije ove godine počeo da se širi SAD.

Tramp je izjavio da je "sjajna stvar" nositi masku u bolnici, posebno u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << s vojnicima od kojih su neki upravo sišli sa stola za operaciju.

Čelnici zdravstvenih ustanova pozvali su građane da nose maske jer to usporava širenje virusa od kojeg je u SAD-u do petka umrlo oko 134 hiljade ljudi.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tramp prvi put viđen u javnosti sa maskom

Izvor: Danas, 12.Jul.2020

Američki predsednik Donald Tramp prvi put je viđen u javnosti sa maskom protiv koronavirusa, prilikom posete vojnoj bolnici Volter Rid u predgrađu Vašingtona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.