Tramp prvi put leteo predsedničkim avionom i odmah napravio NEOPROSTIV GAF

Izvor: Blic, 27.Jan.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp prvi put leteo predsedničkim avionom i odmah napravio NEOPROSTIV GAF

Donald Tramp srušio je još jednu tradiciju američkih predsednika. Novi predsednik napravio je neočekivani gaf na aerodromu u Vašingtonu odakle se zaputio u Filadelfiju.

Naime, Tramp se čuvenim "Air Force One" zaputio u Filadelfiju gde se juče obratio republikancima. Do aerodroma je došao helikopterom "Marine One", a grupa novinara pozvana da prisustvuje prvom letu novog predsednika SAD već ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čekala.

Da li u žurbi ili prosto nije znao, ali prilikom ukrcavanja u avion, Tramp je marincima, fotoreporterima, kamerama i okupljenima na aerodromu okrenuo leđa i ušao u avion bez pozdrava.

Takav gaf nije napravio nijedan predsednik Amerike do sad, jer po tradiciji prvi let predsednika medijski je događaj koji ima svoj nepisani program.

Tako je, bar do sada, svaki predsednik mahnuo sa stepenica aviona onima koji su mu ga ispraćali, kratko pozirao fotoreporterima, a potom razgovarao sa novinarima koji putuju sa njim. Deo tradicije, koje se Tramp pridržavao, jeste fotografisanje u kancelariji predsednika u avionu.

Da li ga je neko opomenuo ili na Tviteru video kakav je gaf napravio, po sletanju u Filadelfiju, dvadesetak minuta kasnije, Tramp je izašao i stao na stepenice da mahne i pozdravi okupljene pre nego što siđe.

Inače, prvi let predsedničkim avionom na novog predsednika Amerike ostavio je pozitivan utisak. Kako je rekao novinarima, avion mu se dopada i naglasio je da je "poseban iz mnogo razloga".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.