Tramp pozvao Putiina da poseti Vašington

Izvor: Vostok.rs, 19.Jul.2018, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pozvao Putiina da poseti Vašington

Američki predsednik Donald Tramp je pozvao svog ruskog kolegu da poseti Vašington na jesen, a o poseti se već razgovara, saopštila je Bela kuća.

Tramp je "pitao ambasadora Džona Boltona da pozove predsednika Putina u Vašington na jesen", saopštila je portparol Bele kuće Sara Sanders.

"Razgovori su već u toku", saopštila je Sandersova.


In Helsinki, @POTUS agreed to ongoing working level dialogue between the two security council staffs. President Trump asked @Ambjohnbolton to invite President Putin to Washington in the fall and those discussions are already underway.
— Sarah Sanders (@PressSec) July 19, 2018
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Ambasador Rusije

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

ZAHTEV NEPOSREDNO NAKON SAMITA Bela kuća: Tramp je tražio novi sastanak sa Putinom na jesen

Izvor: Blic, 19.Jul.2018

Američki predsednik Donald Tramp zatražio je od svog savetnika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona da pozove ruskog predsednika Vladimira Putina da poseti Vašington na jesen, saopštila je danas portparolka Bele kuće Sara Sanders.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.