Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pozdravio nove državljane SAD

Američki presednik Donald Tramp danas je u video poruci poželeo dobrodošlicu u "američku porodicu" novim građanima SAD na ceremoniji naturalizacije, odnosno dobijanja državljanstva.

Trampova poruka je privukla veliku pažnju javnosti, pre svega zbog njegovog oštrog stava prema migraciji, uključujući zabranu ulaska u SAD za jedan broj muslimanskih zemalja, ukidanje programa za zaštitu meksičkih imigranata, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ali i komentara da su imigranti iz Meksika "silovatelji".

Predsednik SAD je u poruci pozdravio nove građane i poručio im je da imigrante koji dolaze uče američkim vrednostima kako bi se lakše privikli na život u SAD.

"Naša istorija je sada vaša istorija i naša tradicija je sada vaša tradicija", navodi se u Trampovoj poruci.

Slične govore imali su i njegovi prethodnici Džordž Buš i Barak Obama, ali se ton Trampove poruke ipak razlikuje od njihovih poruka, ocenjuje agencija AP.

Video je objavljen prošle nedelje i biće prikazan pred 9.000 ljudi na dve ceremonije dodele američkog državljanstva u Los Anđelesu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tramp poželeo dobrodošlicu novim građanima SAD

Izvor: N1 televizija, 20.Sep.2017

Američki presednik Donald Tramp je u video poruci poželeo dobrodošlicu u "američku porodicu" novim građanima SAD na ceremoniji naturalizacije, odnosno dobijanja državljanstva...Trampova poruka je privukla veliku pažnju javnosti, pre svega zbog njegovog oštrog stava prema migraciji, uključujući...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.