Tramp ponovio tvrdnje o izbornoj prevari

Izvor: Beta, 06.Dec.2020, 11:27

Tramp ponovio tvrdnje o izbornoj prevari

Američki predsednik Donald Tramp ponovio je tvrdnje o izbornoj prevari, tokom kampanje u Džordžiji za dvoje republikanskih senatora koji se takmiče sa demokratama u drugom krugu izbora koji će odlučiti koja će partija imati kontrolu nad Senatom."Znate da smo pobedili u Džordžiji, samo da se razumemo", poručio je sinoć Tramp velikoj masi gradjana na svom prvom postizbornom mitingu, piše Glas Amerike i dodaje da je mali broj nosio maske.Tramp je nastavio da iznosi nedokazane tvrdnje o kradji izbora i upozorio je birače da bi bila greška da ne glasaju u drugom krugu izbora za Senat, 5. januara. ​"Ako im dozvolite da ponovo ukradu Džordžiju, nikada nećete moći da se pogledate u ogledalu. Varali su i namestili naše predsedničke izbore, ali mi ćemo ipak pobediti. A pokušaće da nameste i ove izbore", izjavio je predsednik na skupu u mestu Valdosta.Republikanskoj partiji je potrebno još jedno mesto da bi sačuvala svoju većinu u američkom Senatu. Republikanski senator Dejvid Perdju mora da pobedi Džona Osofa u drugom krugu izbora 5. januara, dok republikanska senatorka Keli Lefler mora da pobedi Rafaela Vornoka koji joj je ozbiljan protivnik. Ako republikanci izgube obe trke i dodje do situacije 50-50 u Senatu, demokratska potpredsednica Kamala Haris bi ...
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tramp ponovio tvrdnje o izbornoj prevari

Izvor: Danas, 06.Dec.2020

Američki predsednik Donald Tramp ponovio je tvrdnje o izbornoj prevari, tokom kampanje u Džordžiji za dvoje republikanskih senatora koji se takmiče sa demokratama u drugom krugu izbora koji će odlučiti koja će partija imati kontrolu nad Senatom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.