Tramp pohvalio UFC i poručio: Hajde da igramo i da se sport vrati

Izvor: RTS, 10.Maj.2020, 14:26

Tramp pohvalio UFC i poručio: Hajde da igramo i da se sport vrati

Predsednik Sjedienjenih Američkih Država Donald Tramp čestitao je predsedniku UFC-a Dejni Vajtu na povratku tog sporta održavanjem velikog događaja, i apelovao na ostale sportove krenu tim putem.
Prvi meč u tom takmičenju, u kojem je Džastin Gaetje pobedio Tonija Fergusona, prvi je veliki sportski događaj koji je održan od kada su uvedene restrikcije radi sprečavanja širenja koronavirusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Tramp je u snimljenoj poruci koji je emitovan na sportskoj televizijskoj mreži "I-Es-Pi-En" poručio da "važno da se vrate i ostali sportovi i lige".
"Hajde da igramo. Vi sporovodite socijalno distanciranje i šta god još da je potrebno, ali nama treba sport. Želimo da nam se vrati sport", poručio je Tramp, koji je i ranije insistirao na što skorijem povratku američkog profesionalnog sporta, makar na TV ekrane.
Sjedinjene Američke Države trenutno su koronavirusom najpogođenija zemlja na svetu, sa više od milion i 300 hiljada zaraženih i 80.000 žrtava.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.