Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp počeo dan kritikama NFL-a

Američki predsednik Donald Tramp danas je počeo dan novim napadima na ligu američkog fudbala NFL zbog odbijanja nekih igrača da stoje tokom izvođenje himne.

Tramp je u prvoj današnjoj poruci na Tviteru naveo da su "rejtinzi za NFL fudbal daleko pali" osim pre početka utakmice kada se, prema njegovim navodima, ljudi uključe da vide da li će biti iskazano poštovanje zemlji.

Pojedini igrači američkog fudbala od prošle godine kleče ili sede >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tokom izvođenja himne kako bi iskazali protest zbog policijske brutalnosti i rasne nejednakosti. Posle oštrih Trampovih kritika prošle nedelje i zahteva vlasnicima klubova da otpuste te igrače, za vikend je oko 200 igrača učestvovalo u protestu.

Fudbaleri Dalas kaubojsa, stručni štab i vlasnik tog NFL kluba Džeri Džons juče su kleknuli pre početka intoniranja himne uoči utakmice s Arizona kardinalsima. Tramp je naveo da je negodovanje publike tokom protesta Dalas kaubojsa bilo "najveće koje je ikada čuo".

"Ali dok se Dalas spustio na kolena kao tim, oni su svi ustali za nacionalnu himnu. Veliki napredak je napravljen - svi mi volimo zemlju", naveo je Tramp u trećoj poruci.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter,   Fudbal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.