Tramp počani gradjanin albanskog grada Kamza

Izvor: JUGpress.com, 25.Nov.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp počani gradjanin albanskog grada Kamza

TIRANA

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp proglašen je počasnim gradjaninom grada Kamza u Albaniji.

Gradska skupština ovog grada je odlučila da Tramp, za koga je rečeno da je “revolucionarni model novog demokratskog poretka, ekonomski stručnjak, spoljnopolitički pregovarač, oštrouman komunikator i lider modernog vremena“, postane počasni građanin .

U skupštinskoj odluci se Tramp hvali i zato što je „ponudio najbolju nadu za sve Amerikance >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji se s pravom osećaju izdanim od političke klase“.

Kamza je inače grad poznat po ulicama nazvanim po svetskim gradovima i ličnostima.

Gradonačelnik Dželjalj Mziju, iz opozicione Demokratske partije desnog centra, postavio je na svom profilu na Fejsbuku jednu pored druge fotografije sebe i Trampa, na kojima obojica pokazuju znak pobede.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.