Tramp pobrkao lončiće: Viktor Orban je lider Turske VIDEO

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 22:35

Tramp pobrkao lončiće: "Viktor Orban je lider Turske" VIDEO

Bivši predsednik SAD Donald Tramp "pobrkao je lončiće" tokom svog govora u Nju Hempširu.

Naime, Tramp se tokom predizbornog govora osvrnuo i na međunarodnu politiku, ali je uspeo da pomeša Mađarsku i Tursku, odnosno Orbana i Erdogana.

"Postoji jedan čovek, Viktor Orban, da li je iko ikada čuo za njega?", upitao je Tramp prisutne, a odmah potom i odgovorio:

"On je verovatno jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najjačih lidera bilo gde na svetu. On je lider Turske", rekao je Tramp, ne primetivši da je pomešao Orbana i Redžepa Tajipa Erdogana, odnosno Mađarsku i Tursku.

Tramp je ranije hvalio mađaraskog premijera Orbana, okarakterisavši njegov stil upravljanja državom u neoliberalne demokratije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.