Tramp pobrkao Baltik i Balkan

Izvor: B92, 11.Nov.2018, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pobrkao Baltik i Balkan

Pariz -- Američki predsednik Donald Tramp pomešao je Balkan i Baltik prilikom razgovora sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

Kako navodi "Mond", Tramp je na privatnom sastanku sa Makronom izjavio da su lideri Baltika odgovorni za rat u Jugoslaviji.

Predsednici Litvanije, Estonije i Letonije su se, slušajući razgovor, na trenutak začuili zašto Tramp meša Baltik i Balkan, prenosi "Gardijan".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Mond" dodaje da je uprkos čuđenju predsednika Tramp nastavio da se ponaša kao da nije upućen o Jugoslaviji, iako je prva dama SAD, Melanija Tramp, poreklom iz Slovenije.

Bela kuća za sada nije komentarisala pisanje lista "Mond".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEVIĐEN BLAM! Tramp "otkrio" ko je kriv za rat u Jugoslaviji i žestoko se OBRUKAO: Smeje mu se CEO SVET

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018

Američki predsednik Donald Tramp pomešao je danas Balkan i Baltik prilikom razgovora sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom...Kako navodi "Mond", Tramp je na privatnom sastanku sa Makronom izjavio da su lideri Baltika odgovorni za rat u Jugoslaviji...Predsednici Litvanije, Estonije i Letonije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.