Tramp pita da li je Kanada spalila Belu kuću u razgovoru sa premijerom

Izvor: Danas, 08.Jun.2018, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pita da li je Kanada spalila Belu kuću u razgovoru sa premijerom

Getty ImagesAmerički predsednik Donald Tramp i kanadski premijer Džastin Trudo Kanađani su uvređeno reagovali na izveštaje medija da je američki predsednik Donald Tramp, tokom razgovora sa premijerom ove zemlje Džastinom Trudoom, pitao da li je Kanada spalila do temelja Belu kuću. Tokom „Rata 1812″ sa Sjedinjenim Američkim Državama, britanske snage su zapalile predsedničku rezidenciju. U […] Članak Tramp pita da li je Kanada spalila Belu kuću u razgovoru sa premijerom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pirotski brendovi: “Damsko srce“ čuva tradiciju

Izvor: Danas, 08.Jun.2018

U Zanatskoj zadruzi za proizvodnju pirotskog ćilima i suvenira "Damsko srce" u Pirotu desetak ćilimarki čuva od nestajanja zanat po kome je Pirot poznat i van granica zemlje. Članak Pirotski brendovi: “Damsko srce“ čuva tradiciju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.