Tramp pisao Vučiću: Radujem se produbljivanju saradnje

Izvor: B92, 29.Mar.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pisao Vučiću: Radujem se produbljivanju saradnje

Premijer Aleksandar Vučić primio je pismo predsednika SAD Donalda Trampa.

U pismu, kako prenosi “Blic“, američki predsednik zahvaljuje na čestitki koju mu je srpski premijer uputio povodom stupanja na dužnost.

“Sjedinjene Države veoma cene svoje bliske veze sa Srbijom. Vrednosti koje delimo su očigledne u našim bilateralnim odnosima, uključujući i podršku cilju Srbije da se pridruži Evropskoj uniji. To će pomoći da se obezbedi prosperitetnija i sigurnija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budućnost i za Vašu zemlju i za region Zapadnog Balkana. Napori Srbije da potpuno normalizuje odnose sa Kosovom takođe su dokaz toga kako se zajedničkom težnjom za mirom mogu prevazići čak i najteži izazovi. Radujem se produbljivanju naše bilateralne saradnje i radu na postizanju naših zajedničkih ciljeva“, piše u pismu predsednika Trampa premijeru Vučiću.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Za Vučića stiglo pismo i to od prvog čoveka Amerike!

Izvor: BKTV News, 29.Mar.2017

Tramp zahvaljuje na čestitki koju mu srpski premijer uputio povodom stupanja na dužnost...Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je pismo predsednika SAD Donald a Trampa, u kome američki predsednik zahvaljuje na čestitki koju mu srpski premijer uputio povodom stupanja na dužnost...U...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.