Tramp otvoreno ispoljio rasizam

Izvor: Danas, 15.Jul.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp otvoreno ispoljio rasizam

Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp optužen je za rasizam pošto je na Tviteru objavio izjave u kojima napada demokratske članice Kongresa, za koje je napisao da potiču iz zemalja čije su vlade katastrofalne i predložio im da se vrate tamo odakle su došle. Članak Tramp otvoreno ispoljio rasizam se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko su žene u sukobu sa Trampom

Izvor: Danas, 16.Jul.2019, 15:02

EPA, Reuters, GettyKongresmenke (u smeru kazaljke na satu gore levo – Aleksandra Okazio Kortez, Rašida Tlaib, Ilhan Omar i Ajana Presli) poznate kao „brigada“ Američki predsednik Donald Tramp novim komentarima i porukama kongresmenkama iz redova Demokratske stranke da se „vrate kući“ izazvao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.