Tramp otpustio Boltona zbog neslaganja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp otpustio Boltona zbog neslaganja

Američki predsednik Donald Tramp otpustio je danas savetnika za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džona Boltona zbog, kako je rekao velikih neslaganja oko brojnih pitanja.

On je na svom Tviteru naveo da je prethodne noći obavestio Boltona da njegove usluge više nisu potrebne Beloj kući i da se snažno protivio brojnim njegovim predlozima, kao i drugi u administraciji.

"Zbog toga sam mu tražio da podnese ostavku, što je on i učinio jutros. Zahvalio sam se Džonu na njegovoj službi. Sledeće nedelje imenovaću novog savetnika za nacionalnu bezbednost", napisao je Tramp.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp otpustio Džona Boltona, svog savetnika za nacionalnu bezbednost

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2019

Američki predsednik Donald Tramp otpustio je svog savetnika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona...U danas objavljenoj tviter poruci Tramp je rekao da se "snažno nije slagao" sa mnogim Boltonovim predlozima, kao i mnogi drugi u administraciji..."Obavestio sam Džona Boltona sinoć da nam nisu više...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.