Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2023, 11:04

Tramp odbacio optužbe o silovanju: To je najsmešnija, odvratna priča

Bivši američki predsednik Donald Tramp obacio je optužbe književnice i novinarke Elizabet Džin Kerol da ju je silovao u robnoj kući na Menhetnu, okarakterisavši ih kao "najsmešniju, odvratnu priču". Tramp je u video-snimku, koji je prikazan u sudu na Menhetnu, poručio da su optužbe izmišljene i da se napad nikada nije dogodio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp odbacio optužbe o silovanju: To je najsmiješnija, odvratna priča

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

NJUJORK - Bivši američki predsjednik Donald Tramp obacio je optužbe književnice i novinarke Elizabet Džin Kerol da ju je silovao u robnoj kući na Menhetnu, okarakterisavši ih kao "najsmješniju, odvratnu priču".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tramp negirao optužbe za silovanje, "vjerovatno" će prisustvovati suđenju

Izvor: VOA, 04.Maj.2023

Bivši američki predsjednik Donald Tramp je u video svjedočenju, na civilnom suđenju u Njujorku, negirao da je poznavao bivšu kolumnistkinju I. Džin Kerol koja ga je optužila da ju je silovao. Tramp je tokom posjete Irskoj novinarima rekao da će vjerovatno lično prisustvovati suđenju. Kerol...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.