Tramp objavio prva naimenovanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Nov.2016, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp objavio prva naimenovanja

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp imenovao je danas predsedavajućeg Republikanske partije Rajnsa Pribusa za šefa kabineta Bele kuće, a konzervativnog medijskog menadžera Stivena Benona za svog glavnog savetnika.

Kako ocenjuje AP, Pribus je vašingtonski veteran sa širokim vezama u Republikanskoj partiji, posebno s predsedavajućim Predstavničkog doma Kongresa Polom Rajanom. Benon je vodio konzervativni vebsajt Brajtbart (Breitbart), pre nego se priključio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Trampovom timu u predizbornoj kampanji.

Ni Pribus, ni Benon nemaju većeg iskustva u izvršnoj vlasti.

U svom saopštenju Tramp je naveo da su i Pribus i Benon "visoko kvalifikovani lideri koji su dobro sarađivali u kampanji".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Rajns Pribus novi šef kabineta Bele kuće

Izvor: Beta, 14.Nov.2016

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp imenovao je u nedelju predsedavajućeg Republikanske partije Rajnsa Pribusa za šefa kabineta Bele kuće, a konzervativnog medijskog menadžera Stivena Benona za svog glavnog savetnika.  Kako ocenjuje AP, Pribus je vašingtonski veteran sa širokim vezama u Republikanskoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.