Tramp obilazi svoje terene za golf u Škotskoj i traži: Poništite suđenje

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 16:51

Tramp obilazi svoje terene za golf u Škotskoj i traži: Poništite suđenje

Bivši predsednik SAD Donald Tramp zatražio je poništenje suđenja u kojem ga bivša kolumnistkinja časopisa "El" Džin Kerol optužuje za silovanje i klevetu.

U pismu podnetom rano jutros saveznom sudu na Menhetnu, Trampov advokat Džo Takopina naveo je nekoliko navodnih grešaka sudije, uključujući i to da je pogrešno okarakterisao delove predmeta i ometao njegovu sposobnost da brani Trampa, preneo je Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U međuvremenu, Tramp je danas nakratko doputovao u Škotsku da poseti svoje golf terene u Britaniji i Irskoj.

Tramp, koji ima porodične korene sa Luisa, ostrva u severozapadnom delu Škotske, poseduje dva golf terena u Škotskoj - jedan severno od Aberdina i odmaralište Turnberi južno od Glazgova, kao i golf odmaralište Dunbeg u Irskoj.

"Sjajno je biti kod kuće", rekao je Tramp novinarima nakon što se iskrcao iz svog aviona na aerodromu u Aberdinu. On je kazao da je to bio dom njegove majke.

Tramp, koji je pokrenuo predizbornu kampanju prošlog novembra za predsedničke izbore u SAD 2024. rekao je juče da će da "vidi i izvrši inspekciju" svojih imanja u Škotskoj i Irskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kerol otkrila zašto nije odmah prijavila Trampa za silovanje

Izvor: B92, 01.Maj.2023

Oglasila se kolumnistkinja časopisa "El" Džin Kerol koja tvrdi da ju je Donald Tramp silovao u garderobi robne kuće u Njujorku...Ona je priznala danas da ona nikada nije sledila savet koji upućuje svojim čitateljkama - da prijave policiji seksualno nasilje...E. Džin Kerol rekla je poroti saveznog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.