Tramp obećava da će uništiti duboku državu: Krenuću na celu kriminalnu Bajdenovu porodicu

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 08:25

Tramp obećava da će uništiti duboku državu: Krenuću na celu kriminalnu Bajdenovu porodicu

Bivši američki predsednik Donald Tramp nakon optužnice je poručio da će u potpunosti uništiti duboku državu.

Nekoliko sati nakon njegovog suđenja juče u Majamiju na Floridi u slučaju poverljivih dokumenata, bivši predsednik Donald Tramp rekao je da će krenuti na aktuelnog predsednika Džoa Bajdena ako bude ponovo izabran 2024.za predsednika.

"Imenovaću pravog specijalnog tužioca koji će krenuti za najkorumpiranijim predsednikom u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sjedinjenih Američkih Država, Džoom Bajdenom, i čitavom Bajdenovom kriminalnom porodicom", rekao je Tramp pristalicama u Bedminsteru u Nju Džersiju.

Tramp je takođe pomenuo neimenovane pojedince koje je smatrao odgovornim za podrivanje izbora i granica zemlje.

"Kada budem ponovo izabran, a bićemo ponovo izabrani – nemamo izbora; više nećemo imati državu – potpuno ću uništiti duboku državu“, rekao je on.

On je optužnicu protiv njega nazvao "zlim i najgnusnijim zlostavljanjem u istoriji zemlje“.

Tramp je takođe udario na demokrate, rekavši da optužnica ima za cilj da odvrati pažnju od šeme podmićivanja u koju je navodno uključena porodica Bajden.

"Oni žele da skrenu pažnju sa prave špijunaže i pravih zločina... Hajde da izađemo i hajde da optužimo predsednika Trampa kako ne bi pričali o mitu od 5 miliona dolara", rekao je on.

Takođe je kritikovao specijalnog savetnika Džeka Smita, nazivajući ga "nasilnikom" i "poremećenim".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.