Tramp o smrti studenta: Loše stvari su se desile

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp o smrti studenta: Loše stvari su se desile

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp je kritikovao režim Severne Koreje, nazvavši ga brutalnim, posle smrti studenta Ota Varmbira, nakon što je pušten iz te zemlje.

"Loše stvari su se desile, ali je makar stigao kući, svojim roditeljima", rekao je danas Tramp, prenosi AFP.

Otac preminulog studenta, Fred Varmbir, javno je podržao administraciju Donalda Trampa, i kritikovao način na koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema situaciji njegovog sina ophodila administacija bivšeg predsednika SAD Baraka Obame, navodi AP.

Vambir (22), koji je prošle nedelje pušten iz Severne Koreje u komi umro je u ponedeljak, saopštila je njegova porodica.

Porodica je saopštila da je njihova dužnost da objave da je njihov sin "završio svoje putovanje kući, okružen svojom porodicom", prenosi AP.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp: Loše stvari su se desile, ali je makar stigao kući

Izvor: Blic, 20.Jun.2017

Predsednik SAD Donald Tramp danas je kritikovao režim Severne Koreje, nazvavši ga brutalnim, nakon smrti 22-godišnjeg studenta Ota Varmbira, koji je pušten iz te zemlje u komi i preminuo danas popodne..."Loše stvari su se desile, ali je makar stigao kući, svojim roditeljima", rekao je danas Tramp,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.