Tramp noći u kuli Tramp prvi put otkako je predsednik SAD

Izvor: Blic, 14.Avg.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp noći u kuli Tramp prvi put otkako je predsednik SAD

Američki predsednik Donald Tramp će, prvi put otkako je pre više od šest meseci postao šef države, provesti noć u kuli Tramp, svojoj rezidenciji u srcu Menhetna.

Posle kratkog boravka u Beloj kući, Tramp bi trebalo da nekoliko dana provede na Menhetnu i zatim se vrati u svoj golf klub u Bedminsteru, u Nju Džerziju, kako bi okončao letnji radni odmor, prenosi agencija Frans pres.

Tramp je u više >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navrata rekao da ne provodi puno vremena u Njujorku kako ne bi paralisao grad.

- Držim se van Mehnetna. U vreme kada sam živeo na Mehnetnu, kad god bi dolazio neki predsednik, postajalo bi veoma problematično - kazao je on.

Locirana na njujorškoj Petoj aveniji, kula Tramp sa 68 spratova sadrži kancelarije, apartmane, a u njoj je i sedište Trampove organizacije i rezidencija predsednika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Donald Tramp posle šest meseci u Tramp kuli u Njujorku (VIDEO)

Izvor: Beta, 15.Avg.2017, 00:14

Američki predsednik Donald Tramp boraviće danas u svojoj Tramp kuli u Njujorku, prvi put od dolaska na vlasti pre više od šest meseci.Posle kratkog boravka u Vašingtonu, Tramp bi trebalo da boravi nekoliko dana u njujorškoj četvrti Menhetn, posle čega će se vratiti svom golf klubu u Nju Džersiju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.