Tramp nastavlja da provocira: Mora da polaže kognitivni test, možda nam bude jasniji

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 00:54

Tramp nastavlja da provocira: Mora da polaže kognitivni test, možda nam bude jasniji

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp poručio je danas da predsednik SAD Džozef Bajden "mora da polaže kongitivni test".

"Pokvareni Džo Bajden mora da polaže kongitivni test. Možda bismo tako uspeli da saznamo zašto donosi tako užasne odluke", naveo je Tramp na svojoj društvenoj mreži TruthSocial.

Dodao je da je on već uradio dva testa - "oba bez greške".

"Svi predsednici ili oni koji žele da postanu predsednici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treba obavezno da polože ovaj test", poručio je Tramp.

Bajdenovi kritičari zatražili su veću transparentnost od Bele kuće kada je reč o njegovom zdravlju, fizičkom i mentalnom, nakon nedavnog izveštaja specijalnog tužioca Roberta Hura u kojem se, između ostalog, navodi da je američki predsednik "dobronamerni stariji čovek sa lošim pamćenjem".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.