Tramp napao Amazon: Plaća mali porez

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Mar.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp napao Amazon: Plaća mali porez

Američki predsednik Donald Tramp danas je opet napao internet prodavnicu Amazon i naveo da ta kompanija plaća male poreze. Akcije Amazona juče su pale više od četiri odsto pošto je portal Aksios (Axios) javio da je Tramp opsednut Amazonom i da se nameračio na tu kompaniju, čiji je vlasnik Džef Bezos takođe vlasnik lista Vašington post (The Washington post), oštrog kritičara američkog predsednika. Tramp je danas na Tviteru naveo da je izneo svoju zabrinutost Amazonom još pre izbora...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

TRAMP NAPAO NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU: Amazon ne plaća dovoljno poreza

Izvor: Kurir, 29.Mar.2018

Američki predsednik Donald Tramp danas je opet napao internet prodavnicu Amazon i naveo da ta kompanija plaća male poreze.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.