Izvor: Beta, 16.Jun.2020, 08:55

Tramp najavio tri puta veći miting u Tulsi uprkos zdravstvenim rizicima

Američki predsednik Donald Tramp, koji planira veliki predizborni skup u Tulsi u Oklahomi, odbacio je apele za otkazivanje mitinga zbog rizika od kovid-19 i najavio tri puta masovniji dogadjaj nego što je planirano."Imamo dvoranu sa 22.000 mesta, ali mislim da ćemo koristiti i susednu kongresnu dvoranu koja može da primi 40.000 ljudi", rekao je sinoć američki predsednik novinarima u Beloj kući.Mediji u Tulsi su ocenili da je organizovanje mitinga u zatvorenom ogroman zdravstveni rizik zbog pandemije korona virusa.Skup je prvobitno trebalo da bude održan 19. juna, na dan sećanja na ukidanje ropstva.Najava skupa na taj simboličan datum odjeknula je loše i Tramp je odložio njegovo održavanje.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA NAMERU DA OTKAZUJE MITING ZBOG RIZIKA OD KORONE: Tramp planira veliki predizborni skup u Tulsi

Izvor: Kurir, 16.Jun.2020

Američki predsednik Donald Tramp, koji planira veliki predizborni skup u Tulsi u Oklahomi, odbacio je apele za otkazivanje mitinga zbog rizika od kovid-19 i najavio tri puta masovniji dogadjaj nego što je planirano.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.