Tramp najavio odgovor na povećanje kineske carine za američku robu

Izvor: Danas, 23.Avg.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp najavio odgovor na povećanje kineske carine za američku robu

Predsednik Donald Tramp "naredio" je danas američkim kompanijama koje posluju u Kini da "odmah počnu da traže" alternativu nakon što je Peking najavio povećanje carina na 75 milijardi dolara uvoza iz SAD.  Članak Tramp najavio odgovor na povećanje kineske carine za američku robu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SUROVO: Tramp američkim kompanijama poručio da nađu ALTERNATIVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 09:55

Berze burno reagovale..Predsednik SAD Donald Tramp kaže da je američkim kompanijama naredio da počnu da traže način da obustave svoje poslovanje u Kini i počnu da proizvode u SAD...Berze su burno reagovale na novu Trampovu izjavu u kojoj je pozvao kompanije da napuste Kinu...Agencija dodaje da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.