Tramp kritikovao ankete Foks njuza: Ne postoji način da izgubim od pospanog Džoa

Izvor: RTS, 27.Jul.2019, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp kritikovao ankete Foks njuza: Ne postoji način da izgubim od "pospanog Džoa"

Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je televiziju Foks njuz, navodeći da je promenila kurs nakon izbora 2016. godine. Tramp je kritikovao ankete te televizije, prema kojima on ima manje šansi da osvoji još jedan predsednički mandat, od dolaska na vlast Džoa Bajdena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Donald Tramp je rekao da je Foks njuz opet svoj na svome.

"Toliko su drugačiji od onoga što su bili pre i tokom izbora 2016. godine – ponosni ratnici. Sada nove Foksove ankete, koje su bile strašno loše po mene (pokazivale su da gubim od 'varalice' Hilari), daju mi manje šansi nego 'pospanom Džou'", napisao je na Tviteru Donald Tramp.
Navodi da je tri godine prolazio kroz "lov na veštice" koji su sprovodili "Lajmstrim medija", Hilari Klinton i Demokratska stranka.
"Ne postoji način, sa najrazvijenijom ekonomijom u istoriji SAD da izgubim od 'pospanog Džoa'. Učinimo Ameriku ponovo velikom!", rekao je Tramp.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.