Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp je "proveravao" za koga glasa Melanija, a internet je eksplodirao

Republikanac i predsednički kandidat Donald Tramp glasao je sa suprugom Melanijom na izbornom mestu u Njujorku, a kamere su zabeležile interesantan trenutak u kom se čini da milijarder viri preko paravana kako bi video šta je njegova supruga zaokružila. Internet je jedva dočekao ovakvu situaciju, pa su na društvenim mrežama ubrzo osvanule urnebesne foto-montaže i šaljivi komentari.

This picture is everything. pic.twitter.com/m9Blodj90f

(UŽIVO) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << BROJIMO GLASOVE Rezultati prvih anketa pokazali koga Amerikanci više MRZE

MELANIA: of course I'm voting for you

DONALD: I know I trust you

MELANIA: good

DONALD: pic.twitter.com/KTaB1ThvSh

Neki od komentara bili su da Tramp proverava da Melanija nije iskopirala glasački listić Mišel Obame, aludirajući na Melanijin govor koji je umnogome prepisala od odlazeće prve dame.

See the problem with @realDonaldTrump copying Melania’s ballot is that Melania copied hers from Michelle Obama. pic.twitter.com/b95l3oTo6L

Neki su napravili montažu sa fotografijom Trampovog sina, koji poput oca gleda u glasački listić svoje supruge, uz komentar: "Kakav otac, takav sin."

Like father, like son pic.twitter.com/dqnoEZF4xf
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tramp virio u Melanijin glasački listić!

Izvor: Mondo, 09.Nov.2016

Predsednički kandidat Donald Tramp glasao je sa suprugom Melanijom , a interesantan trenutak u kom se čini da milijarder viri preko paravana kako bi video šta je njegova supruga zaokružila, momentalno je postao hit na Internetu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.