Tramp je kapitulirao

Izvor: B92, 06.Mar.2017, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tramp je kapitulirao"

Državni tužilac Vašingtona Bob Ferguson rekao je da je Donald Tramp svojom novom uredbom "kapitulirao".

Tužilac koji je osporio prvobitnu uredbu predsednika SAD o zabrani ulaska državljana sedam pretežno muslimanskih zemalja rekao je da je Tramp kapitulirao po pitanju brojnih ključnih odredbi prethodno suspendovanih na sudu.

Tramp je potpisao revidiranu izvršnu uredbu o zabrani ulaska u SAD iz koje su izuzeti državljani Iraka i strani državljani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa stalnim boravkom u SAD, stranci koji imaju američke vize i građani sa dvojnim državljanstvom, prenosi AP.

Vašington i Minesota uspešno su osporili prvobitnu uredbu o zabrani ulaska u SAD prošlog meseca kada je Apelacioni sud odbio da sprovede uredbu koju je niži sud blokirao.

Novom uredbom zadržana je zabrana ulaska u SAD građana sa većinskim muslimanskim stanovništvom iz Irana, Jemena, Libije, Sirije, Somalije i Sudana, prenose agencije.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Tramp je kapitulirao!"

Izvor: BKTV News, 07.Mar.2017, 00:25

Državni tužilac Vašingtona Bob Ferguson rekao je da je Donald Tramp svojom novom uredbom "kapitulirao"...Tužilac koji je osporio prvobitnu uredbu predsednika SAD o zabrani ulaska državljana sedam pretežno muslimanskih zemalja rekao je da je Tramp kapitulirao po pitanju brojnih ključnih odredbi...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.