Tramp jasno i glasno: Nikada moćnije oružje nismo imali

Izvor: BKTV News, 09.Avg.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp jasno i glasno: Nikada moćnije oružje nismo imali

Ovo već niko nije očekivao!

Američki predsednik Donald Tramp istakao je danas da je nuklearno oružje koje poseduje SAD "jače i moćnije nego ikada pre".

My first order as President was to renovate and modernize our nuclear arsenal. It is now far stronger and more powerful than ever before....

"Moja prva naredba kao predsednika bila je da se obnovi i modernizuje naš nuklearni arsenal. On >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je sada jači i moćniji nego ikada pre", napisao je Tramp na svom Tviter nalogu, prenosi AP.

...Hopefully we will never have to use this power, but there will never be a time that we are not the most powerful nation in the world!

On je dodao i da se nada da SAD "nikada neće morati da upotrebi to oružje, ali i da neće doći vreme kada SAD neće biti najmoćnija nacija na svetu".

Evropa u STRAHU: Posle zatrovanih jaja, kontroliše se PILEĆE MESO!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Nuklearni arsenal SAD jači nego ikada pre

Izvor: Vostok.rs, 09.Avg.2017

Izvor: Vostok, RT. . Donald Tramp je potvrdio da je njegovo prvo naređenje kao predsednika SAD bilo obnova i modernizacija američkog nuklearnog arsenala, "koji je sada jači nego ikada ranije", dodajući da Vašington nikada neće dozvoliti nijednoj naciji da nadmaši američku moć.. . Tramp...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.