Tramp izneo plan za mir: Rekao sam Putinu, moraš...

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 08:33

Tramp izneo plan za mir: "Rekao sam Putinu, moraš..."

Bivši američki predsednik Donald Tramp objasnio je u intervjuu TV "Foks njuz" svoj plan za prestanak ukrajinskog sukoba za 24 sata.

"Kao što znate, jako dobro se slažem sa (ruskim predsednikom Vladimirom) Putinom. Rekao bih mu: ‘Moraš ovo da središ’. (Ukrajinskom predsedniku Vladimiru) Zelenskom bih kazao: ‘Ti moraš ovo da rešiš’. Jednom bih rekao da će dobiti mnogo novca, a drugom da neće dobiti novac. Dogovorio bih se za 24 časa", istakao je Tramp.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je naglasio da ukrajinski sukob "nikada nije trebalo da se dogodi". Bivši američki lider je ukazao na destruktivni karakter sukoba Rusije i Ukrajine i dodao da smatra da je njegov zadatak da ga momentalno zaustavi.

"Sada imate stotine hiljada mrtvih. Gradovi su uništeni i porušeni. Ne znam da li ste nekada videli gradove nakon raketnog granatiranja. To je tako strašno", zaključio je Tramp.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Donald Tramp objasnio kako bi okončao rat u Ukrajini za samo 24 sata: Otkrio šta bi rekao Putinu i Zelenskom

Izvor: 24sedam.rs, 19.Jul.2023

I ranije je imao slične izjave, a sada je donekle razjasnio kako zamišlja da bi to mogao da ostvari

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.