Tramp iz svog džepa daje milion $ za poplave

Izvor: Mondo, 31.Avg.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp iz svog džepa daje milion $ za poplave

Bela kuća saopštila je večeras da će predsednik SAD Donald Tramp dati milion dolara iz ličnih fondova za pomoć uklanjanju posledica uragana Harvi.

Foto: AP Photo/Carolyn Kaster Donald Tramp

AP navodi da je to saopštila portparolka Bele kuće Sara Hakabi Sanders koja je prenela Trampov poziv novinarima da mu pomognu u odluci kojoj određenoj organizaciji treba dati novac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Američka agencija navodi da je Tramp u prošlosti kritikovan da daje mnogo manje novca u dobrotvorne svrhe u odnosu na mnoge druge multimilijardere.

Opustošen Teksas: Horor snimljen s neba (VIDEO)

Poplave koje je doneo Harvi teško su oštetile desetine hiljada kuća širom Teksasa i u njima je stradalo najmanje 30 ljudi, a uragan koji je u međuvremenu oslabio na nivo tropske oluje sada preti regionu uz granicu Teksasa i Lujzijane.

Horor u Teksasu: Stižu aligatori (VIDEO)

Rojters prenosi da će Trampova administracija uskoro uputiti zahtev Kongresu SAD za finansijska sredstva kojim bi se pomogla obnova područja postradalih tokom i nakon naleta Harvija.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.