Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp imenovao Pensa za šefa tima za tranziciju

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp imenovao je za šefa tima za tranziciju svog kandidata za potpredsednika Majka Pensa poznatog po dobrim vezama u Vašingtonu.

Dosad je tu funkciju obavljao guverner Nju Džersija Kris Kristi, navodi Rojters.

Pozivajući se na nekoliko izvora bliskih Trampovom timu za tranziciju Njujork tajms prenosi da je Tramp rekao savetnicima da želi da iskoristi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Pensove kontakte za nesmetano odvijanje procesa tranzicije.

Mreža NBC njuz takođe je izvestila o ovoj promeni koja je usledila nedelju dana nakon što je dva bivša saradnika Kristija proglašena krivim u skandalu "Bridžgejt" u Nju Džersiju.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.