Izvor: RTS, 05.Maj.2021, 08:33

Tramp doskočio Tviteru i Fejsbuku – povratak u svet društvenih mreža

Bivši predsednik SAD Donald Tramp otvorio je prostor na svojoj veb stranici gde može da postavlja poruke koje drugi mogu da dele na Tviteru i Fejsbuku, na kojima su njegovi nalozi suspendovan.
Sajt bivšeg predsednika SAD je nazvan "Sa stola Donalda J. Trampa" i sadrži kratke postove koji mogu da se "lajkuju", prenosi Rojters.

Ovaj potez usledio je pre odluke nadzornog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odbora Fejsbuka, koja se očekuje danas, o tome da li će podržati Trampovu suspenziju sa platforme na neodređeno vreme.
Džejson Miler, portparol Trampove predsedničke kampanje 2020. godine, rekao je ranije Foks njuzu da bivši predsednik ponovo ulazi u prostor društvenih medija putem nove platforme
Tramp, nakon nasilja i upada na Kapitol 6. januara, ne može da koristi Tviter, Fejsbuk kao ni druge popularne društvene medije.Tvrdi da je izgubio prošlogodišnje izbore od demokrate Džozefa Bajdena zbog široko rasprostranjene prevare.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp "doskočio" Tviteru i Fejsbuku

Izvor: B92, 05.Maj.2021

Bivši predsednik SAD Donald Tramp otvorio je prostor na svojoj veb stranici gde može da postavlja poruke koje drugi mogu da dele na Tviteru i Fejsbuku...Sajt je nazvan „Sa stola Donalda Džej. Trampa" i sadrži kratke postove Trampa koji mogu da se "lajkuju", prenosi Rojters...Trampov viši savetnik...

Nastavak na B92...

Nadzorni odbor Fejsbuka podržao zabranu za Trampa, ali na određeno vreme

Izvor: VOA, 05.Maj.2021

Bivši američki predsednik Donald Tramp ne vraća se na Fejsbuk - bar ne još.  Četiri meseca pošto je Fejsbuk suspendovao Trampov nalog zbog podsticanja nasilja, koja je dovelo do smrtonosnog upada u zgradu Kongresa 6. januara, kvazi-nezavisni nadzorni odbor Fejsbuka podržao je tu zabranu. Međutim,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.