Tramp dobio deveto unuče! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp dobio deveto unuče! (FOTO)

Predsednik SAD Donald Tramp postao je deda po deveti put nakon što je njegov sin Erik (33) dobio prvo dete.

Erik i njegova supruga Lara (34) postali su roditelji malog Luka, čime se ponosni otac pohvalio na tviteru, prenosi CNN.

Congratulations @realDonaldTrump on the birth of your grandson, Eric "Luke" Trump! pic.twitter.com/WApxfSwEsJ

Luk Tramp se tako priključio brojnim unucima američkog predsednika, među kojima su petoro dece Donalda Trampa Mlađeg koje ima sa suprugom Vanesom, kao i troje dece njegove kćerke Ivanke iz braka sa Džaredom Kušnerom.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Predsednik SAD Donald Tramp postao deda po DEVETI PUT (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017, 08:03

Trampov sin Erik je dobio prvo dete..Predsednik SAD Donald Tramp postao je deda po deveti put nakon što je njegov sin Erika (33) dobio prvo dete...Da li je na pomolu PREOKRET? Vašington prestaje da kinji ruske diplomate u Americi?! ..Erik i njegova supruga Lara (34) postali su roditelji malog Luka,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.