Tramp će pozvati Amerikance da se mole za uspeh Bajdenove administracije

Izvor: Beta, 19.Jan.2021, 23:46

Tramp će pozvati Amerikance da se mole za uspeh Bajdenove administracije

 U svom oproštajnom obraćanju predsednik SAD Donald Tramp kaže da će se "moliti" za uspeh administracije Džoa Bajdena. prema izvodima govora koji će kasnije većeras biti emitovan, prenela je Bela kuća."Ove nedelje će biti inaugurisana nova administracija i molimo se da ona uspe da održi Ameriku bezbednu i prosperitetnu", rekao je odlazeći predsednik prema odlomcima njegovog oproštajnog video obraćanja.Tramp će se takodje osvrnuti na upad njegovih pristalica u zgradu Kongresa posle njegovih poziva da se "bore" protiv izbornih rezultata prema kojima je on izgubio.On će reći da su "svi Amerikanci bili užasnuti napadom na naš Kapitol" i da je "političko nasilje napad na sve što nam je dragoceno kao Amerikancima" i da "se nikada ne može tolerisati".Tramp će takodje istaći ono što smatra svojim glavnim dostignućima dok je bio na predsedničkoj funkciji uključujući napore da normalizuje odnose na Bliskom istoku."Uradili smo ono što zbog čega smo ovde došli - i mnogo više", rećiće Tramp, prenosi agencija AP.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp će pozvati Amerikance da se mole za uspeh nove administracije

Izvor: Danas, 20.Jan.2021, 01:51

U svom oproštajnom obraćanju predsednik SAD Donald Tramp kaže da će se "moliti" za uspeh administracije Džoa Bajdena, prema izvodima govora koji će kasnije većeras biti emitovan, prenela je Bela kuća.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.